Hebben heerlijk gegeten zaterdag 8 augustus. Attente bediening en perfect eten, maar een ding kan beter! Ik adviseer voor de schnitzel geen kant en klaar te gebruiken. Gebruik een schnitzel van de slager maar dan niet met de draad mee maar op de draad te snijden. Of een varkensfilet te pletten onder plastic en te kruiden ... lees verdermet een mengsel van 1 E-lepel peper, 1 E-lepel paprika edelsus, 1 E-lepel kerrie, 3 1 E-lepel zout en een theelepel gemalen foelie. Dan door de bloem, anglaise en door paneermeel van witbrood aangemaakt met een vleugje van de kruiden er door. Het resultaat is dat het vlees geheel ingepakt is en er bijna geen vocht kan ontsnappen. Bakken in ruim geklaarde boter 3 min aan beide zijde op 160 graden Celsius. Het vlees moet je nog kunnen indrukken en de spanning voelen. Kant en klare schnitzels verliezen vocht in de diepvries, kijk maar naar de rijp in de zak en ze zijn direct zonder Anglaise gepaneerd in paprikahoudende paneermeel. Rotisseur pak je voordeel en houdt alles in eigen hand! SUCCES ik kom weer bij jullie eten hoor, maar kan je niet apart mailen! Er staat geen E-mailadres bij jullie contacten dat had ik liever gedaan dan in het openbaar.


eten: 810 wijn: 9 service: 9 comfort: 7 decor: 9